Audio guide & Tour guide

 

AudioConexus 10 Unit Charger Audio Guide

Audioguide

AudioConexus bärbara Audio Guide är en del i ett lättanvänt, tekniskt avancerat och skalbart ljudsystem för användning på museum, utställningar, mässor eller liknande. Denna handhållna ljudspelare har ljud i CD-kvalitet, tangentbord, två stereo hörlursuttag och en högtalare, idealiskt för två personer som delar en enhet. Enheten är skalbar upp till 32 språk eller ämnen, där varje språk eller ämne kan ha upp till 950 ljudfiler. Audio Guide är designad för bästa möjliga besöksupplevelse, vilket ger besökaren möjlighet att välja det mer sociala högtalarljudet eller det mer intima hörlursljudet.

Fördelar

+ Prisvärd/ Passar såväl museum som industrier
+ Gratis programvara, inga löpande avgifter
+ CD-kvalitet ljud med headset
+ Upp till 32 språk och ämnen
+ Två headset, en enhet
+ Lång användning för den dagliga verksamheten
+ Infraröd, RF, och RFID-taggar
+ Inbyggt larmsystem

AudioConexus Remote Triggered Audio Guide System

 

Produktblad Audioguide

 

 HearMe-by-AudioConexus-Transmitter-Receiver-Headset (2)

 

Tour Guide System – trådlös personlig guide

HearMe för guidade rundturer
Detta system är ett enkelt sätt att erbjuda en bra hörbarhet för turistgrupper, fabriksrundturer, utflykter utomhus, utbildning för nyanställda, tolkar, konferenser och mässor.

HearMe är en användarvänlig lösning som utformats speciellt för gruppledare och guider för att erbjuda förstklassiga rundturer med trådlös teknologi. Många har erfarenhet av svårigheten att höra och förstå gruppledare eller guider under rundturer.  Gruppledare som kommunicerar med sin grupp har ofta inget alternativ utan måste höja sin röst för att deras berättelse ska kunna höras.

HearMe erbjuder ett trådlöst system som tillåter en normal samtalston i kommunikationen med gruppen under rundturen. Gruppledaren kan prata till hela gruppen som om de var inom en armlängds avstånd.

Fördelar

+ 80 kanaler och AUX ingång
+ Slitstark och lätt
+ Enkel att använda
+ Upp till 16 levande guider samtidigt
+ Räcker hela dagen utan laddning
+ Portabel laddningsväska

 

 

AudioConexus-HearMe-Charger-25-Unit